måndag 19 oktober 2020

Weekend lissabon

Lågpriser på hotell i Lissabon. Boka snabbt och enkelt. Skräddarsy din paketresa med våra utvalda flyg och hotell. Beläget i Portugal, där viken Mar del Palha har sitt utlopp i Atlanten, ligger Lissabon.


En originell stad med gamla rötter som kombinerar det bästa från två världar.

TIPS UR NYA BOKEN MITT LISSABON. Jag guidar till heta restauranger och barer, till trendiga butiker, historiska platser och sevärdheter. Den handlar om musiken, om kulturen och om möten med massor av spännande människor. Staden ligger lite avsides i Europa, och portugiserna betraktas ibland av elaka grannar som den latinska världens tyskar: Ordningsamma och behärskade, med en lågmäld charm och ett kök på motsvarande nivå. Dessa är dock ett ganska dyrt och tråkigt transportalternativ.


Staden klättrar upp och ner för kullarna, och med hjälp av de karaktäristiska, gula spårvagnarna får du hjälp upp för de brantaste backarna. Flest matställen finns i kvarteren kring Avenida da Liberdade. Men den som söker mer gemyt bör i stället botanisera bland restaurangerna i Baixa, Barrio Alto eller Alfama.

Synkronisera dina resor med GetYourGuide och hitta oförglömliga upplevelser. Sök weekend och boka idag. Boutique Luxus Hotels. Schnell und einfach online bunchen.


Vill du ha tips på vad som finns att göra i Lissabon. I min blogg får du följa med på en weekend i fantastiska portugisiska huvudstaden. Ett av höstens viktigaste weekendmål har något för alla: briljant barliv, prisvärda pangmiddagar, strålande stränder och magiska miljöer.


Njut av en weekend i en spännande storstad! Lissabon är byggt på sju kullar vid floden Tejos strand. Hos Ving kan du välja mellan att boka ett färdigt weekendpaket eller kombinera egna weekendresor med det flyg och hotell som passar dig bäst - Oavsett om du väljer en weekendresa i Europa eller ett resmål längre bort så ser vi till att du får en härlig semester.


Bekväm avbokning fram till timmar innan din aktivitet — utan konstigheter. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Enkel och säker bokning online. Charmig huvudstad perfekt för en weekend!

Stadens känns både som en sydeuropeisk semesterort och en spännande storsta perfekt för en resa om man bara har ett par dagar. Fin aktivitet som varmt rekommenderas. Linda på Resamedvetet har en bra cityguide. Kika även in hos Linnea på Lancelin och Helena och Peter på Freedom Travel för ännu fler tips.


Annars kan kanske en weekend i Prag locka? Det är en livlig, charmig och cool stad med många barer och diskotek. Invånarna är öppna och gästvänliga, så tveka inte att ta kontakt och komma in i stadsrytmen.


Här hittar du inspiration och information inför ett besök i Lissabon. Avspänt, modernt boutiquehotell i en oturistig del av staden. Konceptet bygger på att en del av personalen är praktikanter från den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg