måndag 5 oktober 2020

Ven båt

Ven båt

Ventrafiken rekommenderar alltid sina resenärer att boka plats ombord eftersom att resnärer med obokade biljetter kan få vänta mycket länge innan de kommer med en båt till eller från Ven. När ni stiger i land har ni en härlig dag framför er på Ven som bjuder på såväl vacker natur som spännande kultur. Barn 6-år enkel kr Barn 0-år enkel. I sällskap med betalande.


Njut av lugnet och den vackra miljön i oasen mitt i Öresund. Tur och returbiljett för flera dygn gäller till senast 14:turen från Ven. Ni kan betala kontant eller med Swish vid biljettköp. Familjerabatt hela sommaren! Fri parkering vid båtarna.


Vi har även båtar som går att boka för passagerartrafik dygnet runt. Vid avbokning mindre än timmar före avgång utgår full debitering. Landskrona ligger ön Ven.


Ven båt

Ska du åka buss på Ven blir det billigast om du köper biljett i appen. Mobiltäckningen kan vara dålig på Ven så om du vill köpa bussbiljetten i appen kan det vara bra att göra det i förväg. Sedan aktiverar du bara biljetten när du ska åka. Aktivera kan du nämligen göra även utan täckning.


Vi har också många trevliga event för stora som små grupper, tumlar safari, fisketävling, lerduve skytte tävling, strandhugg på ven , Flakfort eller i någon mysig dansk hamn mm. Hör av er så syr vi ihop ett passande paket. Om Vens Cykeluthyrning.


Vi finns här för att göra din dag mer spännande. Vens insektsfauna innehåller också flera hotade arter. Här kan du läsa om hur du går till väga för att hyra din cykel. Ven har årligen ett stort antal besökare och således även Vens naturreservat. Så vill vi också att det ska vara, att alla ska kunna ta del av Vens vackra och unika natur men därför är det också viktigt att alla respekterar de bestämmelser som gäller inom naturreservatet.


Under sommaren kan du även åka från Helsingborg, Råå och Köpenhamn. Välkommen till Ven – Paradis Ön i Öresund! Allt om Ven hjälper företag som privatpersoner stor som små grupper att paketera ihop paket enl. Det tänker Peter Hartfor som driver Hartford rederi AB, ändra på i sommar.


Går för närvarande inte att boka. Huvudort på Ven är Tuna by som ligger nära öns mitt. Det finns även ett mejeri på ön. Råvaran (mjölken) erhålls av öns getter. Kyrkbacken kallas fiskeläget och hamnen på öns västkust.


Bäckviken är också en hamn och fiskeläge. Cityvandrarhemmet, frukost på Cityvandrarhemmet. FRÅN 700:- per person! Boka en egen chartertur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg