onsdag 21 oktober 2020

Ungdomschatt

Ungdomschatt

Känner du dig ensam och har inte någon att prata med? I jourchatten kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord eller bara prata av dig med vår samt. Chatta helt gratis utan registrering.


Tjänsten är gratis och anonym. Du hittar även resurser för svenska. Ett megahett community som lätt slår lunarstorm på fingrarna! Det finns många andra som hjälper och vill lyssna till dig.


Här nedan finns några länkar. Denna zon riktar sig till dig som som är mellan - år. EmoChatt - En chattsida för svenska emos Nytt: Fungerar med telefon och surfplatta om du laddar ner och använder Puffin Browser App Om tjänsten EmoChatt - Sverige En chattsida för svenska ungdomar. Hejsan svejsan gott folk. UngdomsChatt , Möt en ny vän i dag.


Ungdomschatt

Eller har åkt på den egendomliga ehek. Inga registrering krävs. Kanske skulle det vara så att det finns två chatter på vovve. Jag har inget emot ungdomarna, men har dom tagit över chatten?


Många äldre har tappat lusten att vara ute på chatten. I går kväll blev vi kallade pensionärer. Sen vad skulle räknas som ungdomschatt då? Det har funnits en tidigare, men den var av tveksam kvalitet , och fungerade till slut inte.


Huruvida vi kommer att bygga en chatt här på sidan eller ej är fortfarande osäkert, men det är något som vi undersöker lite då och då. Dessa två vuxna män hittade min dotter på en ungdomschatt , de lurade henne och de förgrep sig på henne. Det är inte ilska som syns i hennes ögon. Flickan var år, tänk, år och förstörd för mycket, mycket lång tid.


Du väljer själv om du vill skapa ett chatten-konto för att äga ditt namn. Här kan du chatta, träffa nya vänner, hänga och umgås! Visa din webkamera eller om. Your browser does not support frames.


We recommend upgrading your browser. Click hereto enter the site. Någon där ute som kan tipsa om en Bra sexchatt på nätet, helst inte ngn som kräver bökiga medlemskap och. Om föräldrarna vägrar att försörja den unge så kan den unge vända sig till socialtjänsten i sin kommun för att få stöd och hjälp. Det kan då bli aktuellt med en så kallad relationsutredning.


Fältgruppen i Lunds kommun öppnar en ungdomschatt där unga i Lunds kommun kan höra av sig angående stora och små frågor. Om ungdomschatt en Evangelisk-lutherska kyrkan vill stöda barn och unga. Vid skolstarten ordnade vi popup-chatt för unga och nu under hösten ger vi möjlighet åt.


Ungdomschatt

Kommunen har en chatt som barn och ungdomar kan använda när de behöver någon att prata med. Har det hänt något hemma? Ingen fråga är för liten eller för stor. Det du säger stannar mellan oss. Vi vill komma med något som är viktigt och bra för Flen.


Prata anonymt med rådgivare och andra ungdomar för att hitta svar på dina problem och frågor. Då kan du vända dig till vår ungdomschatt där en vuxen lyssnar och ger dig råd och stöd om du behöver det. Vi kan chatta om skolan, kärlek, fritidsgårdars öppettider, vänskap eller funderingar om livet. Det viktigaste är att det är du som bestämmer vad vi ska prata om. På Myshörnan kan du chatta med andra killar och tjejer på telefon - helt anonymt - och dygnet runt!


Ring nu och prova gratis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg