måndag 20 juli 2020

Vi over 60 abonnement

Annonsere - Annonser i VI OVER 60. Her finner du kontaktinformasjon,. Du mottar første utgave 2-uker etter bestilling. Gaveabonnement finner du lenger ned på siden.


Det har aldri vært lettere å møte mennesker.

Du vil snart oppdage at mange andre i ditt område leter. VI OVER er Norges fremste magasin for godt voksne og har over 310. Bestill et abonnement i dag og få verdifulle råd om blant annet personlig økonomi, lover og juss, helse, livsstil, pensjon og arv. Du lager bare et gavekort.


Her kan mennesker over 4 og pluss komme i kontakt med andre seniorer. Magasinet kommer ut en gang i måneden. Enten du søker nye venner, noen å dele en hobby me et reisefølge eller en romanse har vi noe å tilby den voksne generasjonen.


Vi gir deg glede, nytte og inspirasjon gjennom god og.

Ansatte, oversikt over alle ansatte. Angrerett, retur og reklamasjon. Mottar vi bestilling på en kampanje som er utløpt, vil vi kontakte deg for å komme frem til best mulig løsning på. Du trenger ikke lenger dra til butikken for å kjøpe magasinet da du vil motta det direkte i posten eller lese det over ditt nettbrett. Vi over abonnement.


Her kan du enkelt administrere ditt eget abonnement og bl. Bli abonnent på VI OVER 60. Supertilbud på Vi Over abonnement - rabatt. I dette abonnementstilbud får du utgaver av Vi Over koster i løssalg kr 44-. Du får i dette tilbud på abonnement blader for kun kr 19- og spar kr 24- (- rabatt).


Kontakt foreningen Bli medlem i foreningen. Vi har startet opp med Bowls. Det spilles nå Bowls hver torsdag. Kun månedspris for abonnement blir refundert.


SWAP-månedsprisen, tilleggstjenester, evt. Er du ikke fornøy får du månedsprisene tilbake ved å kontakte kundeservice på telefon eller chat innen dager etter utportering. Med over 7forskjellige magasiner har vi noe for lesere i alle aldre.

Vi är helt säkra på att du kommer hitta din nya favoritplats, oavsett om du reser ensam eller tillsammans med någon. Vill du ha nära till stranden eller nära till en stad? Här har du möjligheten till att hitta den långtidssemestern som passar just dig bäst. Precis som i alla relationer vill vi ha dig som kund för att vi förtjänar det.


Inte för att vi bundit upp dig i ett långt kontrakt. Därför har vi nu ingen bindningstid på våra nya abonnemang. Abonnement Som abonnent sparer du både tid og penger - du får bladet levert hjem til deg før det er til salgs, og betaler mindre for hver utgave enn du gjør i butikken. De fleste av våre blader og magasiner kommer også med fine velkomstgaver når du blir abonnent. Spesielt når vi har med oss våre tenåringsbarn på hyttetur, kan det dukke opp utfordringer med databruken når all nettbruken skal gjøres over mobilen.


Mange foreldre har fått overraskelser på mobilregningen når de kommer hjem fra ferietur og ingen har tenkt på hva databruken kan koste med feil abonnement. Hos YouSee kan du købe mobiltelefoner med abonnement på afbetaling over eller md fra 1kr. Uanset hvad du vælger, får du de bedste mobiltelefoner til skarpe priser, markedets bedste abonnement og fri fragt lige til døren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg