onsdag 22 juli 2020

Upphängningsbygel lampsladd

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. På Jula siktar vi högre. Används när lampan monteras på annat stäl. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Upphängningsbygel eller sladdförkortare. Fäst bygeln i sladden för att kunna hänga upp den på en takkrok. Alltid snabbt och enkelt! Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -talet.


Lagerstatus i varuhus: Lagerinformation. Antalet uppdateras ca gång i timmen. Behöver du förlängningssladdar?


Upphängningsbygel lampsladd

Kolla in vårt utbud för att hitta det du letar efter – oavsett om det är en enkel förlängningssladd eller ett grenuttag med. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Med mer än års erfarenhet av montering, kunskap av olika lösningar och vad marknaden har att erbjuda. Vi har textilkablar i alla tänkbara färger.


Perfekt för amplar och julstjärnor. Du sparar ( ) Finns i lager för omgående leverans. Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. För upphägning av lampa på krok.


Lampsladd PVC 3-led are. Köp allt för upphängning av din lampa. Komplett med bricka, krok samt böj för kabel. Svart lamphållare av bakelit med meter röd textilkabel samt svartglaserad takkopp. Takkoppens diameter är mm.


En smidig takkrok komplett med en vit bricka i plast för att dölja ev för stort hål och ett upphäng för sladden att gå igenom för snygg uppsättning och med. Sladdförkortare och upphängningsbygel. Skickas inom arbetsdagar.


Upphängningsbygel lampsladd

Vit lampsladd som passar perfekt för upphängning av adventstärnor. Sladden är komplett med upphängningsbygel samt brytare och clips. En lampsladd är ett komplement till adventsstjärnor som säljs exklusive sladd och lämpar sig perfekt till exempelvis pappstjärnor. Välkommen till Julas el och belysning! Tygklädd lampsladd med lamphållare och skärmring.


Häng den i ett fönster eller som dekoration i rummet. Taklampor – hitta rätt taklampa hos oss. Välj taklampa med omsorg – den kan bli kvar på sin plats under ganska lång tid.


Upphängningsbygel lampsladd

Satsa på en stil som känns hållbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg