fredag 25 september 2020

Vårdcentral göteborg

Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. Hitta och få information om vårdcentraler i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler , digital vår specialistmottagningar, rehab, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Ystad i söder.


Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara. Att välja vårdcentral innebär att du aktivt väljer vilken vårdcentral du vill tillhöra.

Att vara listad innebär att du betalar en lägre patientavgift när du besöker oss. Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem välja vårdcentral. Ett fantastiskt lyft för våra patienter och för oss som jobbar här. Vårdcentralen vid Carlanderska ingår i Vårdval Vårdcentral. Biträdande verksamhetschef är Emma Krantz.


Listning gäller endast för vårdcentraler och barnavårdscentraler. Klicka på Välj vårdcentral för att logga in och följ instruktionerna för att välja den vårdcentral där du vill vara listad. För patienter med psykisk ohälsa erbjuds samtalsterapi av Leg.


KBT-Terapeut med steg I-utbildning i KBT-terapi.

I Göteborg gäller vårdgarantin att du ska få träffa en specialist inom dagar från det att husläkaren har beslutat om remissen. Hur bokar jag en tid hos en vårdcentral i Göteborg ? Du kan alltid ringa och beställa en tid hos en vårdcentral och på Vården. Vi har god tillgänglighet på vår drop-in-mottagning. Tf verksamhetschef är Agneta Ahlinder.


Här kan du få hjälp med de flesta ärenden av akut art hos specialistläkare i allmänmedicin och distriktssköterska. Läs allt om Närhälsan vårdcentral för hemlösa, Göteborg i Göteborg , Västra Götalands län på Vården. Varje gång vi kommer till ugglans vårdcentral möts vi alltid utav ett varmt och hjärtligt mottagande. Rymdtorget och in i helt nya, exklusiva lokaler.


Karin Källström Enkelt och smidigt och äntligen någon som bara löser det. Om vårdcentralen ligger över medianvärdet markeras det med grönt. Om värdet ligger under medianen markeras detta med rött.


På grund av tekniska fel hos SKL saknas uppgifter helt för landstinget i Kalmar län och landstinget i Värmland. Resultatet för dessa vårdcentraler beräknas komma först till sommaren. Mottagningen ligger på Järntorgsgatan 8. Eriksberg, Sjöporten 4. Förutom kvalitetsmässig vård arbetar vi med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet.


Givetvis är alla välkomna - kvinnor, män, barn och unga.

Vi bedriver primärvår barnavårdscentraler, vaccinationsmottagningar och hälsovård för både privatpersoner och företag främst i Göteborg men även i Tanumshede. Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande.


Närhälsan Brämaregården vårdcentral har verksamhet på Virvelvindsgatan 8A på Brämaregården. Om insatserna på den ordinarie vårdcentralen inte skulle räcka till deltar nu flera vårdcentraler i Västra Götaland i ett pilotprojekt med extra resurser att särskilt ta hand om barn och unga med psykisk ohälsa i åldrarna år till och med dagen då personen fyller år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg