måndag 15 juni 2020

Väggtegel inomhus

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror.


Strukturen på väggteglet ger rummet en levande känsla och det rustika utseendet som om det skulle vara riktigt tegel. Det går alldeles utmärkt att montera den bakom en kamin. Inspirationen kommer egentligen från renoverade fabriksmiljöer, där man genom att kombinera den avskalade, industriella looken med modern inredning har lyckats skapa spännande boenden.

Väggtegel har varit på väg in i modet i flera år nu. Tips: Eftersom de är så lätta kan man klä innerväggar som inte är bärande med väggtegel av gips. Tillverkare som Klimex gör väggtegel som är nästan helt naturtrogna kopior.


Väggsten kan användas både inomhus och utomhus. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Klimex Limburg är ett väggtegel tillverkad i gips. Stenen monteras utan fog med fix precis som en kakelplatta. Med Limburg kan du skapa häftiga miljöer inomhus.


Passar utmärkt att sätta på en murad skorsten.

Fusktegel är perfekt som fasadbeklädna väggtegel eller inomhus om du vill ha en vägg som ser ut exakt som den var byggd av riktigt tegelsten. Skapa New York-känsla med en tegelvägg i köket, badrummet, salongen eller i uterummet. Har du någonsin drömt om att komplettera din existerande inredning med en tegelvägg inomhus , för att uppnå den där speciella New York-känslan? Tegelväggen är en klassisk inredningsdetalj som får lika många att höja på ögonbrynen som att vrida sig i avund. Vissa kallar det kitschigt och effektsökande, andra trendigt och rustikt.


Väggteglet är mekaniskt rektifiera d v s. Dekorstensplattorna skapar en rustik och mysig miljö. Tegelplattor är inte bara för utsidan och en tydlig trend är att bryta av med en tegelfond inomhus. Har du lite tur och är beredd att lägga ner möda kan du knacka fram en gammal tegelvägg hemma, men misströsta inte om ditt hem saknar den äkta varan. Med hjälp av fusktegel kan du få den rätta, rustika känslan. Horns Tegelbruk - Sveriges enda äkta handslagna tegel.


Vi tillverkar exempelvis golvtegel, marktegel och dekorationstegel, men även specialtegel vid förfrågan. Målat, obehandlat eller med en naturligt bränd nyans. Montering och bearbetning är lätt att klara med enkla handverktyg som träsåg eller bågfil.


Oavsett stuk är tegelvägg inomhus en tjusig detalj som passar i de flesta hem. Och det spelar ingen roll om du inte har äkta tegel bakom innerväggens släta yta – det går nämligen att lösa med hjälp av fusktegel, som sätts upp på ungefär samma sätt som vanliga kakelplattor. Billigt väggtegel inomhus Någon vet vart jag hittar väggtegel att sätta på innervägg till vettiga priser?


VIDEO: Man kan få en slät vägg att likna en tegelvägg med en både snabb och enkel metod.

Det spelar ingen roll om väggen är av puts, lättbetong, trä eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg