tisdag 28 april 2020

Taklist trä

Taklist trä

Taklist på Bygghemma Bra priser och snabb leverans. Se aktuella kampanjrabatter här! Stort utbud av trädgårdsprodukter. Använd en vattenburen färg då du målaroch detsamma gäller lim. Vi har både taklist allmoge som är stilrent och passar fint i ett äldre hus där du kan bevara den klassiska känslan och skugglist som är vad det låter, listen ger en typ av skuggeffekt.


Här finns såväl gamla klassiska som mer strikta moderna taklister. Tillverkas av i princip kvistren fura. Hittar du inte den list du vill ha? Hör av dig så specialhyvlar vi.


I produktbilderna är våra lister vitmålade för att profilerna ska framträda bättre, våra lagervaror är omålade. Välkommen till Valbo Trä. Privatpersoner kan inte beställa den här vägen. Frigolit är ett enkelt material att arbeta med och dessa taklister limmas sedan på plats. Föredrar du mer traditionella taklister i trä , så monterar du dessa med antingen spik eller skruv.


Taklist trä

Förutom funktionen som listverk fyller är trälister också en mycket vacker utsmyckning som inte ska underskattas. En utsmyckad allmogelist kan passa bra i ett äldre hus där du vill bevara den klassiska känsla medans en enkel hålkälslist kan passa bra i ett modernare hem. Om tak och väggar är ojämna så kan en skugglist vara ett bra alternativ. Lister Taklister, dörrfoder och fönsterfoder, golvsocklar, golvlister , boaseringslister , bröstlister tillverkas av kvistfri fururåvara. För besök andra tider -ring så kommer vi överens.


Vi har allt ifrån klassiska till moderna eller lantliga lister. Valet av listverk påverkar prägeln på rummet. Välj mellan lister i MDF eller massivt trä. En sockel eller golvlist används för att dölja glipan mellan golvet och väggen.


Följ oss för att bli inspirerad till nya inredningsprojekt hemma, få tips om smarta lösningar och hitta rätt produkter när du bygger med trä. Dela gärna dina bästa bilder där du använt Moelvens produkter. Veckebo Trä - Din brädgård i Hälsingland.


Vi har stort utbud av produkter till din renovering eller nybyggnad. Allmogelister, dekorlister, lister, paneler och virke. De fejkade taklisterna är ju hundra ggr smidigare att arbeta med och man slipper allt bök med spik. Vi har cellplast i ett par rum och likadana i trä i andra rum och man ser absolut ingen skillnad. Du målar ju listerna innan du sätter upp dem.


Taklist trä

Förutom vanliga lister som taklist , foder och sockel hittar du mängder av andra lister i K-rautas sortiment. Har du tagit bort ett antal dörrar mellan rum för att få en öppnare planlösning? Varför inte ta bort trösklarna också? Trösklar fyller ingen funktion om dörren är borta och det är bättre att ersätta dem med skarvlister.


Trälister i gammaldags stil, s. Ekströms Trä – Norrköping Linköpings Träförädling Vårt strategiska läge i Årsta, nära Södra Länken och andra viktiga tillfartsvägar borgar för snabba hämtningar och smidiga leveranser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg