måndag 13 april 2020

Tak se

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här!

Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Tak är en plats olik någon annan. Upplevelser som överraskar, förväntningar som överträffas. Modern gastronomi med nordiska huvudråvaror och japanska tekniker och smaker.


Lekfulla kreationer som är lätta att tycka om.

Gjorda på råvaror vi omsorgsfullt. På sommaren en oas med många soltimmar, läskande drinkar och fantastisk utsikt, på vintern en plats där det bjuds in till varma drinkar och puls i anslutning. Vårt produktsortiment omfattar PIR isolering , gröna tak och fotovoltaiksystem till både branta och låglutande tak , asfalttätskikt, terrassystem och Glapor Cellglas.


Det som utmärker oss är vår helhetssyn kring allt som gäller tak. Vi hittar perfekta lösningar för dina projekt med fokus på säkerhet och trygghet. Vi erbjuder dig som kund en helhetslösning för tak värmeisolering.


Takläggare för Tak i Malmö, Helsingborg men även hela Skåne. Täta Tak lägger alla typer av tak i hela Skåne så som papptak, tak med pannor, tak med plåt. Is- Tak AB Vi lägger alla sorters tak.


Vi utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Göteborg och hela Götaland – året om. Vi använder oss alltid av tåliga material av absolut högsta kvalitet för att ge taket en så lång livslängd som möjligt. Läs mer om gröna taklösningar, taksystem och isolering på vår hemsida. Föroreningar och surt regn kommer bara rinna ovanpå taket och ner i stuprännan.


Skyddsskiktet som läggs på är mycket flexibelt och UV-beständigt. Det gör att det står emot alla temperaturskillnader och ger ditt tak ett permanent skydd i många år framåt. Det innebär att du inte behöver ta fram målarfärgen och rollern, istället finns det snyggt designade tak redo att fästas med till exempel klammerpistol och sättlim.


Produkter från välkända varumärken.

Om du länge funderat på att byta tak förser vi på bygghemma. TJ tak och fasad har mångårig erfarenhet av omläggning av takpannor, taktegel och plåttak. Våra arbetare är diplomerade takläggaren.


När vi river ett tak passar vi även på att göra en inventering av taket där vi letar efter dålig eller rutten råspont, nockbrädor och vindskivor. Vi vet alla hur viktigt det är att ha ett säkert tak över huvudet, ett tak man kan lita på, som håller oss trygga i alla väder. På DM TAK tar vi oss an den uppgiften varje dag, för det som är viktigt för er är också viktigt för oss. När vi utför en renovering så inser och förstår vi ansvaret som lämnas över till oss, att vi har hand om våra kunders viktigaste ägodel, hemmet. Vi har ett helhetstänk som andra inte har.


Välkommen in Under vårt tak ! Här skriver vi om Paleo, både kosten och livsstilen. Vi vill på ett fint och lättsamt sätt inspirera till ett hälsosammare liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg