torsdag 5 mars 2020

Takhängare kök

Planera, rita eller bygga kök – träffa en erfaren köksexpert i våra butiker. Besök nån av våra Marbodalbutiker. Hitta din närmaste butik här! Inspireras i vårt bildgalleri!


Gå på upptäcktsfärd hos HTH och få inspiration till dina drömmar. HTH är ett köksföretag som vurmar för dansk design, kvalitet och landets bästa service. Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister! Något av det enklaste du kan göra för att hålla ordning är att sätta upp tillräckligt med klädkrokar och hängare.


I många kök är arbetsytor en bristvara och en takhängare kan ge extra avlastnings- och arbetsyta. Du hittar även takhängare med krokar i både rostfritt stål och trä där du kan hänga kokkärl, silar och andra köksredskap. För dig som har kamin har vi även i denna kategori kvalitativa kaminredskap i rostfritt stål med varierat antal redskap som borste, gaffel och skyffel. Här hittar du ett stort sortiment av redskapslister för köket.


Takhängare kök

Alltid bra priser, fri frakt över 500kr och öppet köp i dagar. Med en takhängare eller en vägghängare har du alltid dina köksredskap nära till hands. Tillverkade för att klara av att ha flera grytor, kastruller och stekpannor hängande är de ideala för dig som gillar att ha det framme.


Skapa smarta förvaringslösningar som gör ditt kök precis så bra som du vill ha det. Kök Uppdatera köksutrustningen med nya smarta köksprylar! Vi har även matskålar till husdjuren och förvaring här. Allt för att göra hemmets hjärta så bra (och fint) som möjligt!


Köp tillbehör till köket hos oss på Hagaköket. Industriellt, skandinaviskt eller lantligt kök – vilket väljer du? Smarta innovationer för att förnya och piffa upp köket. Hissa upp redskapen i taket med Ikeas takhängda hylla Kroken, 2kronor.


Det möjliggör för enkel åtkomst samtidigt. Vill du ha ett snabbt och enkelt sätt att hålla dina kläder skrynkelfria, snygga och lätta att hitta? Oavsett om din garderob. För att göra bytet av fönster och dörrar riktigt enkelt, har vi karmskruvar i sortimentet.


Häng upp dem på galgar. Komplettera med övriga dörrbeslag så fixar du bytet själv. I vårt sortiment hittar du även hyllor och konsoler som du använder för att bygga egen förvaring i kök , sovrum, klädkammare eller förråd – möjligheterna är många. Single bar natural wood ceiling rack, Single bar black wood ceiling rack, Espresso square wooden ceiling rack, Natural square wooden ceiling rack, Black square wooden. Från engelska Hahn Kitchenware kommer lyxiga takhängare och vägghyllor för grytor och redskap.


Takhängare i krom från Hahn. Från Hahn kommer även en serie kryddställ för 1 eller burkar samt ställ med små glasburkar från Kilner. Kvalitativ produkt från Hahn Kitchenware.


Takhängare kök

Underbar takhängare med hylla, glasupphängning och krokar i antikbehandlad grå metall med inslag av rost. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg