onsdag 4 mars 2020

Taklyft åtvidaberg

Med ett taklyft från Åtvidabergs Takvåningar kan Ni få all den yta Ni behöver. Ingen ny grundläggning krävs och Ni kan bo kvar i huset under byggtiden. Levererade takvåningar. Den erfarenheten använder vi för att förverkliga dina drömmar. Genom köpet samlas de två företagen under en långsiktig ägare.


I förvärvet ingår varumärket, marknadsförings- och säljkanaler, orderstock, kunderbjudande samt vissa immateriella rättigheter.

I Takvåningsfabriken i Åtvidaberg har det producerats takvåningar i decennier. Idag tillverkas här takstolar, kupor, takkassetter samt väggblock till TAKLYFT. Här arbetar ett 40-tal rutinerade medarbetare i modern och flexibel produktionsmiljö. I östgötska Åtvidaberg konstrueras och byggs din takvåning. Här jobbar mycket rutinerade och specialiserade byggnadssnickare i tät samverkan med vårt team av konstruktörer och inköpare.


Det ger många fördelar och en stor trygghet för dig som kund. Våra medarbetare har lång erfarenhet och flera har varit med oss från starten. Kostnaden är beräknad på en 1kvadratmeter “normalvilla”.


Då ingår bland annat uppmätning av huset, bygglovsritningar, konstruktionsritningar, statiska beräkningar av laster, demontering av det gamla taket samt stommontering av den nya takvåningen.

Först händer inget, sen händer inget, sen händer allt på en gång. Läs mer Välkommen till års erfarenhet av hustillverkning i toppklass! Alle hus har ulike forutsetninger, men de fleste hus kan bygges på med et takløft. Taklyft i Åtvidaberg AB - företagsinformation med organisationsnummer, styrelse, m. Ved et takløft kan du også forandre hele husets design og funksjon.


Visa fler bolag på denna adress. Nästan alla hus i Skandinavien har en konstruktion som möjliggör en takpåbyggnad. Mer än års erfarenhet av taklyft har gett oss mängder av lösningar.


Har du en idé så ser vi till att den blir verklighet. Det är inte mycket ni behöver tänka på. Taklyftarna är först ut med att erbjuda samma service till privatpersoner som idag ges till företag: ett helhetsansvar för ditt taklyft eller utbyggnation där vi. Vi funderar på att göra ett taklyft och bygga på en våning, så det blir plans.


Från planering, ritning, bygglov m. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Vi hämtar informationen. TVIDABERG Åtvidaberg Det här är klockrent för Åtvidaberg.


Så kommenterar Magnus Andersson, vd i Åtvidabergs Huskomponenter AB försäljningen av Taklyft i. I vår fabrik på Stora Örsätter i Åtvidaberg produceras din nya takvåning.

Lyft och montering av den nya takvåningen görs på en enda arbetsdag. Kontakta oss så berättar vi mer! Just nu är efterfrågan på taklyft stor och denna vecka genomför vi det andra taklyftet efter semestern.


AB har verksamhet på Stora Örsätter , Åtvidaberg. Roxenbyggarna utför taklyft och tillbygge i Sjögestad. Explore Taklyft AB Åtvidaberg ’s photos on Flickr! Naboen har bygd på en etasje med Åtvidaberg , og han er veldig fornøyd.


I tjänsten som montageledare för våra taklyft blir din uppgift att planera, koordinera, montera och arbetsleda dina medarbetare på våra byggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg