torsdag 21 januari 2021

Volvo l30 lyftkapacitet

Volvo allrounder: på morgonen körning med Skopa, mitt på dagen arbete med pallgaffelhantring, på eftermiddagen körning med sopvalsen. Eller med något annat av de mer än olika redskapen, med vilket du kan anpassa din Volvo till dina egna behov. Detta utan tidsförlust, eftersom det hydrauliska redskapsfästet standard på alla maskiner. Levereras Nyservad och Brandbesiktigad.


Volvo l30 lyftkapacitet

Hydrauliskt Stora BM redskapsfäste Parallellförning på lastaren 3:e funktion 4. Volvo L20B, L25B och L25B Z hjullastare med Z-stångs länksystem. Dessa k ompakta lastmaskener som är idealiska för anvä ndning i trånga utrymmen har en rymlig, tyst och bekväm hytt med robust konstruktion och parallell lyftning för utomordentlig produktivitet. Det är säkert och bekvämt att ta sig i och ur lastaren. Read more information about the Lfrom Volvo Construction Equipment on the archived product page. Nya Care Cab är den säkraste, bekvämaste, och renaste arbetsplats vi någonsin byggt.


Härifrån precisionsstyr föraren redskapen med TP-länkaget och lastkännande hydraulik. Den egentillverkade motorn, transmissionen och styrningen ger snabb respons i alla lägen. Volvo utvecklar och marknadsför ett stort redskapsprogram som ger dig överlägsen flexibilitet och mångsidighet vilket gör det enkelt för dig att utveckla fler arbetsmöjligheter och förbättrar utsikterna till att få jobbet gjort med ökad produktivitet. De redskap som visas kanske inte är tillgängliga på alla marknader.


Volvo l30 lyftkapacitet

Vi är jordbrukare och använder för närvarande en Volvo BM 6-till att mest lasta dynga me även andra arbeten. Men nu funderar vi på att byta upp oss till antingen en Volvo L(nya) eller en L35b. Vilken årsmodell skall man välja? Transporthastighet och vikttabell lastmaskiner. Hjullastare från Volvo Construction Equipment finns hos Swecon.


VäxlingssysteVolvo Automatic Power Shift (APS II) med växlingsprogramväljare. Axlar: Volvo , helt avlastade drivaxlar med nav-reduktion av planetväxeltyp. Fast framaxel och pen-dlande bakaxel. Framförallt är det service-avsnittet jag är ute efter men helst hela. Volvo Lhar precis den vikt och styrka som behövs för att fungera i anläggningsarbete.


Den driver effektivt genom jordmassorna och den är rask i lastningsarbetet. Volvo BM Lär en bra maskin men givetvis finns det saker man ska hålla koll på när man köper en sådan som begagnad. Skivbromsarnas skick är en kontrollpunkt. Däck, hjul och fälgar Volvo LLKompletta hjul för lastmaskin Volvo LLJCB 4med flera.


Nya generationens vinterdäck till små lastare med förhöjt. Med en tipplast på hela ton kan ni fylla skopor på över meller lättmaterialskopor på m3. Lastmaskin Volvo Lsom säljs på uppdrag av ett byggföretag. Lägg i varukorg Details. Köp Volvo L, ett objekt från Blinto AB i Växjö, Kronobergs län, Sverige.


Industritorget använder cookies för att föra statistik samt hantera användning av siten. Find Volvo LWheel Loader for Sale. See Volvo Wheel Loader for sale rbauction. Alltid ett stort lager av redskap för omgående leverans. Efter många år i branschen vet vi att det är viktigt med bra redskap!


Tala med din Volvo -återförsäljare om varför Volvo originalservice är bäst på att ge dig den service- och underhållsplan som passar dig och din verksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg