tisdag 19 januari 2021

Vart ska man bo på ibiza

Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Ständigt lika populära New York. Boka flyg- och hotellpaket här. Se foton på gamla klasskamrater!


Den är väldigt lång och här ligger flera resorts och de stora partyställena.

Det är här man ska bo om man vill festa. Nu jobbar hon med en inspirationsbok som bland annat handlar om livet på Ibiza. Syftet med boken är att hålla lågan brinnande när man fått barn och börjat leva ett annorlunda liv. Då man vill uppleva saker och vara fri i sinnet, säger Carolina till Allt om Resor. Perfekt att bo här om man inte vill lägga pengar på boende dock plus att det var en lägenhet så man kunde laga mat själv om man så ville.


Om man är i min ålder och åker dit för att festa tycker jag utan tvekan att man ska bo på något hotell längs den kilometerlånga stranden Playa D’en Bossa. Ska du bo flera nätter skulle jag dock rekommendera att du bor på ett lite.

Vart i Krabi ska man bo ? Men 09:var det lika stängt. Satt en mycket märkbart irriterad man i en bil utanför, kedjerökte och lyssnade på skrålande radio, samtidigt som han stirrade på den stängda tandläkardörren och svor, tittade på sitt tjocka guldarmbandsur och svor högt, blossade ilsket på sina cigg, såg farlig ut. Hej, jag och en kompis, (båda år) åker till ibiza (san antonio) den 18e juni och ska bo på hotel brisa. Det jag nu undrar över är några saker: 1. Vad är bra att tänka på där nere förutom att bara festa ihjäl och dricka sprit?


Tips på fina stränder när man vill ha lite relaxdagar bara. Det finns många ställen med hotell och lägenheter på Mallorca, och som förstagångsbesökare kan det vara knepigt att veta vart man ska bo på Mallorca. För att göra det enkelt har jag gjort en snabbguide nedan utifrån några av de vanligaste turistorterna. De flesta hotellen ligger samlade i de stora orterna San Antonio och Ibiza.


Här finns allt från femstjärniga lyxhotell till mycket billiga budgethotell. Under högsäsong kan det vara mycket svårt att hitta prisvärt boende. Här kan du festa dygnet runt på ett 15-tal världskända klubbar.


Ska också hit i sommar och undrar vart man ska bo. Upp till rabatt i Ibiza.

Sista minuten-erbjudanden. Vi åkte ett gäng kompisar, och vi hyrde hus. Vilket var perfekt för ett gäng! Ibiza är känd för sitt vilda partyliv.


Därutöver spenderade vi i snitt 670kr per dag. Vi bodde på budgetställen, åt enbart på lokala krogar (warungs) och reste alltid med Über (ca av taxiptiset vi normalt skulle ha betalat). Fisketuren slukade några tusenlappar och en stor Bintang kostar i affären kronor, min man dricker öl. Ja det är klart det beror på var i vårt avlånga land man bor :). Här hemma där jag bor regnade det iaf, och idag med.


Man behöver samla D-vitaminer till vintern. Men nästa vecka ska här bli fint och då ska jag också ut i trädgården och sola. Veckans snackis på Ibiza.


Snacket som går är vilka fester man ska gå på och vart alla ska åka under vinterhalvåret när säsongen är över. Sen får du ju inte missa Space, we love space on sundays ska vara ett bra party, dit går man på morgonen efter att man har spenderat en natt på någon annan klubb! Dock ska jag försöka ordna boende på Norra sidan som ska vara lite lungare än den södra sidan på Ibiza.


Om man lyckas fly klubbarna eller om man reser med barn är vattenlandet Aguamar perfekt. Om ni söker något mer lugnt kan man i utkanten av San Antonio, den näst största staden på ön, besöka akvariet Aquario Cap Blanc som är fascinerande då det är byggt inne i en naturlig grotta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg