måndag 11 januari 2021

Vitlackerad plåt

Slipad plåt Slipad plåt finns för leverans i ett antal dimensioner på 1-veckor. Det finns även möjlighet att bearbeta en slätplåt för önskad yta. Kontakta oss gärna om det finns intresse av andra.


Stabilt ritningsskåp i vitlackerad plåt. De lådorna är utrustade med centrallås.

Staplingsbart tre i höjd. Inspektionslucka i vitlackerat stål med spolning för WC, lås för lucka i kromat stål. Heltäckande tätningsmanschett för kassettbotten. Väggmall för upphängning samt mall för håltagning till stammar. Färdigkapade och hålade våtrumsskivor för kakelbeklädnad alternativt front av vitlackerad plåt.


Större ventilgaller i vitlackerad plåt. Används för att täcka ventilationshål på ett snyggt sätt.

GRABBER Plåt och montageskruv, 2xmm, vitlackerad , 1styck Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress. Våra plåtdetaljer håller hög kvalitet och tillverkas av svensk plåt.


Hos Plåtgrossisten kan du få specialtillverkade plåtdetaljer där du själv anger måtten vi ska tillverka efter. Vi har tagit fram formulär som du fyller i med måtten vi behöver vid en specialbeställning. Består av vitlackerade stativ och skenor som kompletteras med en mängd tillbehör i vitlack respektive krom beroende på typ. Bygg samman Ditt eget system eller kontakta oss så hjälper vi Dig! Perforerad ryggplåt för sektioner med bredd 6mm.


Badrumsskåp i vitlackerad plåt och rostfri ram inkl hyllor av plåt. Vindskivan av plåt skruvas fast ovanifrån med farmarskruv på husets befintliga vindskivor och är avsedda att täcka skarven mellan tak och vindskiva. Den skyddar både skarven och träskivorna från nederbörd. Tidigare arbeten plåtarbete i mörkröd plåt.


Vattenavrinning och vindskivor i vitlackerad plåt. Frånluftsdon i vitlackerad plåt. Fönsterventil av vitlackerad plåt med perforerad invändig del som ger jämn och diffus spridning av luften.


Tallriken är beklädd med en träskiva.

Luftflödet regleras steglöst genom att diffusorn skjuts i sidled. Omega Bas går att stänga helt. Märklappar tillverkade i vitlackerad plåt , med och utan tråd.


Finns även i gult, grönt, rött och blått färg. Kassaskrin 250x180x90mm i formpressad vitlackerad plåt med bärhandtag, innerlåda i plast med myntfack. Cylinderlås, två nycklar medföljer.


Tillverkas i vitlackerad plåt och finns i olika bredder anpassade efter Isolerblock Exakt. Spridarplåten är ställbar för att vid varje. W, 230V, erforderlig säkring 10A, överhettningsskydd 105- 109°C.


Lådor: lådsidor i vitlackerad plåt , lådbotten och bakstycke av vit laminatbelagd spånskiva. Lås: vårt standardlås är med lika låsnummer vilket betyder att samma nyckel går till samtliga lås. Går att få med olika låsnummer. Se tilläggskostnad på sidan för tillval. Fristående möbler, laminat.


Avfallsbehållarei vitlackerad plåt med lös hinkinsats. Behållarens storlek är liter. Locket till avfallsbehållaren fälls upp automatiskt när dörren öppnas. Ingen belastning på gångjärnen.


Praktiskt och rymligt låsbart Pärmskåp i plåt för hela pärmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg