fredag 4 december 2020

Viaplay antal enheter

Viaplay antal enheter

Se svensk TV inom min. Skulle det vara så att du uppnått max antal enheter så kommer du mötas av ett meddelande som påpekar just detta. Det är möjligt att ta bort en av dina registrerade enheter var tredje månad. För att ta bort en av dina registrerade enheter kan du höra av dig till oss. Vilka webbläsare rekommenderar ni?


Hur ändrar jag undertext till Apple TV? Du har idag möjligheten att streama TV, sport och film på ett stort antal olika enheter. Våra avtalspartners kräver dock en begränsning av antalet enheter som kan kopplas till ett konto så att inte ett konto kan användas av ett oändligt antal olika personer. När du registrerar dig behöver du använda ditt kundnummer hos Sappa och därefter anger du din e-postadress. Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League.


En enhed kan eksempelvis være en computer, en mobiltelefon, en tablet, spillekonsol eller Smart TV. Skulle det ske at du opnår maks antal enheder, så bliver du mødt af en meddelelse som påpeger netop dette. Du kan få slettet én enhed pr. For at fjerne en af dine registrerede enheder er det bare at kontakte os så hjælper vi dig. Tjänsten anpassas till de olika enheterna genom olika upplägg, utseende och genvägar, någonting som gör den extra skön och lätt att använda.


Viaplay antal enheter

Antalet startade strömmar ökade också med 4procent och antalet tittade timmar per användare och månad ökade med procent till 3timmar. Begränsningen av antal enheter och sam­tidiga visningar är ett problem i många familjer vilka ser detta som en avgörande faktor i val av tjänst. Annonsörens yttrande Annonsören skriver i huvudsak följande. Ditt Netflix-konto används på för många enheter (Your Netflix account is in use on too many devices).


Viaplay har alla TV serier och kanaler online. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg