måndag 7 december 2020

Vi over 60 reiser

Våre leserturer er for deg som ønsker kvalitet, trygghet og innholdsrike reiser. I tillegg inviterer vi på ulike events, leserturer og langtidsferie i utlandet. Vi tilbyr både leserturer og langtidsreiser for våre lesere.


Her kan du møte mennesker i samme livsfase som deg selv. Historiske trehus og trange smug.

Vi har tatt tog og buss til Son i Vestby, sommerparadiset på østsiden av Oslofjorden. Fjellbygda på vestsiden av Gudbrandsdalen er et ekte eventyr, med folkemusikk, husfli tradisjonsrik mat – og rafting! Den eldste som har raftet i elva Sjoa var over 90! Alle turene er med dyktige norske reiseledere.


Husk å oppgi rabattkode VOfor å få 5kroner i rabatt per person! På våre resort får du trygge dager med innhol aktivitet og mening – i sol, lys og varme. Vi har reiser til mange ulike byer og lan hvor musikk står sentralt på programmet.

På våre reiser tilbyr vi et begrenset antall enkeltrom per reise mot et tillegg i pris. Vi er enige i at det urettferdig at det skal være dyrere å reise alene, og vi gjør alltid vårt beste for å holde tillegget så lavt som mulig. Vær likevel klar over at enkeltrommene ofte er små. Det beste av Nord-Italia med Vi. Det har aldri vært lettere å møte mennesker.


Du vil snart oppdage at mange andre i ditt område leter. Da bør du kikke på vårt utvalg av turer. Vi har turer og aktiviteter både i Norge og i utlandet. Vi legger også til rette for at du vil kunne bygge opp et nettverk med hyggelige mennesker på tur og få flere venner. Her kan mennesker over 4 og pluss komme i kontakt med andre seniorer.


Enten du søker nye venner, noen å dele en hobby me et reisefølge eller en romanse har vi noe å tilby den voksne generasjonen. Masai Mara og Hell`s Gate sørger for dyreliv og naturopplevelser. Vi får også en bit av storbyen i Nairobi, før vi runder det hele av ved den deilige, hvite sandstranden Diani Beach. Vi over 4 og pluss kan bruke SeniorDate.


Da tenker vi at både sol, strand og safari en super kombinasjon.

Vi gir deg glede, nytte og inspirasjon gjennom god og. Turene går på torsdager. VI OVER er Norges største månedsmagasin. Retur til skipet for middag. Når mørket faller over byen fortsetter cruiset på Saône.


Pass på å ta en tur på dekk i det vi forlater Lyon og seiler gjennom den vakkert opplyste gamle bydelen. Skipet ligger ved kai over natten i Trevoux, like utenfor Lyon. Er det mulig å få store opplevelser for en så lav pris? Ingar Væge, grunnlegger av Seniorferie. Og da er samhold viktig.


På gruppeturer leier vi ofte små hotell slik at vi har mer eller mindre hele hotellet for oss selv i idyllisk utkant framfor et hotell med 5gjester. Utflukter og spennende plasser er det over alt, mener Væge. Derfor reiser jeg alltid tilbake til Rovinj. Langtidsferie Spania – Det er lett å trives på langtidsferie i Elviria.


Vi gleder oss til langtidsferien hele. Alle som har fylt år når de reiser til utvalgte hotell får 30- i rabatt på og ukers reiser i enkelte perioder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg