torsdag 12 november 2020

Vi over 60 no reiseklubb

Vi over 60 no reiseklubb

VI OVER er landets største kommersielle magasin for seniorer, og leses av nesten 300. Vårt mål er å gjøre godt voksne i Norge klokere og bidra til kloke valg! Det gjør vi ved å ta målgruppen vår på alvor og skrive sannferdige og informative artikler om livet, døden og kjærligheten. Annonsere - Annonser i VI OVER 60.


Ansvarlig redaktør: Anne Marit Hjelme - Om oss - Kontakt oss - Personvern. Vi gir deg glede, nytte og inspirasjon gjennom god og. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi over 4 og pluss kan bruke som en møteplass for voksne. Her kan mennesker over 4 og pluss komme i kontakt med andre seniorer. Enten du søker nye venner, noen å dele en hobby me et reisefølge eller en romanse har vi noe å tilby den voksne generasjonen.


Vi over 60 no reiseklubb

Er du ute etter et hyggelig selskap, noen å rusle en tur med langs flotte strender i syden eller bare ønsker å oppleve noe nytt? Da bør du kikke på vårt utvalg av turer. Vi har turer og aktiviteter både i Norge og i. Vi er en turoperatør som har spesialisert oss på opplevelsesreiser for eventyrlystne over år. Vi legger vekt på personlig service før, under og etter reisen, slik at du hele tiden føler deg ivaretatt og trygg på din reise. Spesialister på aktive og temabaserte opplevelsesreiser i hele verden.


Masai Mara og Hell`s Gate sørger for dyreliv og naturopplevelser. Vi får også en bit av storbyen i Nairobi, før vi runder det hele av ved den deilige, hvite sandstranden Diani Beach. Da tenker vi at både sol, strand og safari en super kombinasjon. Norsk Tur arrangerer kvalitetsturer over hele verden. Lang erfaring og solide rutiner, samt et rikt nettverk av kontakter sørger for at du som kunde får kvalitet i alle ledd.


Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger eller slett det, og start bloggingen! Fagforbundet inviterer til hyggelig samvær og informasjon.


Vi håper at Travel and Learn AS skal bli din reiseklubb ! Vi jobber alltid for at du skal få en kreativ og innovativ samt eksklusiv reise som for deg blir både lærerik og uforglemmelig. Påmeldingssystem av Pindena AS. Vi hjelper deg å sette sammen turen du og din gruppe ønsker. Er dere en familie, vennegjeng eller et firma som skal på tur kan vi hjelpe dere. Er du på jakt etter villa eller leilighet har vi mange spennende steder å anbefale.


Vi over 60 no reiseklubb

Vi gleder oss til å høre fra deg. Vi gjør en stopp i Ardara og besøker Triona Donegal Tweed Centre. Byen Ardara har lenge vært et senter for veving og i Triona vil du høre historien om Donegal tweed fra saueklipping til fargeproduksjon og veving.


Bygningen huset over vevere fra lokalområdet. Etter turen blir det mulighet for en titt på deres vakre Tweed klær.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg