fredag 29 maj 2020

Tänkvärda citat om vänskap

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Visdomsord om vänskap.


Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap ! Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner! Løfter kan skaffe deg venner, men. Man kommer inte långt i vänskapen om man inte är villiga att förlåta varandras små fel.


Citat om meningen med livet. Lägg din hand i min så är vi starka tillsammans, så är vi svaga tillsammans, så är vi tillsammans. Sådär, där var ett par riktigt bra och tänkvärda citat om vänskap och vänner. Om du har få eller många spelar det ingen roll. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem.


Vänskap har bara en betydelse. En god vänskap betyder allt i denna värld. Det vackraste smycket jag burit runt min hals. En mamma håller sina barn i handen en kort stund i livet, men för alltid i sitt hjärta.


Idag vill vi dela med oss av sex fantastiska citat om vänskap som du kan reflektera över… citat om vänskap som får dig att tänka ”Han som söker efter en vän utan defekter kommer förbli utan vänner” Detta turkiska talesätt uppmanar oss att reflektera över vad vi kräver av andra i jämförelse med vad vi kräver av oss själva. Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara. Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren.


Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet, när det kommer till vänskap och kärlek. Kloka kortaskar med citat om glädje, motivation, kärlek, vänskap och lycka. Att njuta av själv eller som present till vänner, familj och medarbetare.


Ta till dig vad som står i dessa citat och fundera över relationen du har med dina vänner. Dessa citat om vänskap är faktiskt väldigt tänkvärda och bra att ha med sig i livet. Vill du vara en riktigt bra vän? Den perfekta gå-bort presenten till kompisar och vänner!


Tänkvärda citat om vänskap

Vi har samlat det mest tänkvärda som sagts under tvåtusen år om vänskap. Sänd en bok per post, lägg med den i en blomsterkvast eller överlämna den med en kram! Från liv till kärlek och allt däremellan.


Vänligen läs vårt urval av de bästa citat här. Det bästa i livet är trots allt kärlek, så det är inte konstigt att de bästa citaten handlar om just det ämnet. De bästa citaten är ofta också de som resonerar med dig mest. Oavsett om du letar efter en poster eller tavla med citat till dig själv eller för att ge bort i present kommer du att förvånas över hur mycket man faktiskt kan bli inspirerad genom den här typen av konst. Här kan du hitta ordspråk både med tema på kärlek och bröllop.


Tänkvärda citat om vänskap

Du kan hitta både latinska och svenska, även roliga och kända sådana. Nalle Puh som vi alla borde bära med oss. Newsner ger dig nyheter som berör!


När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg