torsdag 13 februari 2020

Tips på saker att önska sig

Från skolpaket och t-shirt med feministiskt tryck till parfym och hudvård – vad skriver du upp på din önskelista? Läs även saker du absolut inte ska ge din flickvän i julklapp. Har du flyttat hemifrån är det här en superbra julklapp!


Kanske något till köket? Tänk efter om det är något du saknar!

Också en tråkig sak att lägga pengar på , men nödvändigt! Känner du att en förändring behövs, önska dig. Det kanske låter trist att önska sig jobbgrejer i julklapp.


Sen önskade vi oss isländska kronor att göra äventyr för på Island (åkte på resan två dagar efter bröllopet) och fick en del. Så vi åkte på valsafari, ridturer, hyrde bil och åkte runt på ön och så vidare. Och åt SÅ mkt god mat.


Presenter till dig själv! Här kommer grymma tips på vad du kan säga att du önskar dig när folk frågar.

Jag ska ha års födelsedags firande och nu börjar alla fråga vad jag önskar mig, det enda jag kommer på att jag har ett behov av och skulle uppskatta är matlådor som jag kan frysa in eller ta med mig. Annars har jag verkligen ingen idè på vad man ska önska sig. Så kom gärna med förslag på annat att sätta på önskelådan. Så jag behöver lite tips , på saker jag kan önska mig. Någon som vet någon bra sida, med roliga saker man kan önska sig ? Eller iaf där jag kan kolla runt efter saker.


Fast alla är ju bra på olika saker. Jag tyckte det skulle vara bra med bidrag till bröllopsresan, men fästmannen vill absolut inte ha pengar, och framför allt inte att vi ska önska oss det. Jag kan gå med på att det inte känns så bra att önska sig pengar, men har sagt till min mamma att folk naturligtvis får ge oss vad de vill oavsett vad vi önskar oss.


Om du inte vill göra dina julklappar själv, ge bort en upplevelse, hitta något second hand eller vill skippa julklapparna helt – så har jag några tips på hållbara julklappar som kanske är lite roligare att ge bort. När man är i tolvårsåldern skiljer det sig lite mellan vad killar och tjejer har på sina önskelistor. Tjejer som är år önskar sig fortfarande gulliga saker , enhörningar, gosedjur och liknande. Teknik Lego, svåra modeller i Harry Potter serien med många bitar.


Det är aldrig fel att önska sig något. I dagens inlägg ska vi titta på MASSOR av gammal och ny skrock om när det är okej att önska sig saker så ni inte missar någon möjlighet när tillfället dyker upp. Om du ser en stjärna falla så får du önska dig något.

Men det gör INTE grabbar. Jag behöver tips på vad jag kan önska mig i julklapp. Jag har precis shoppat massa kläder och smink. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Här är sakerna han förmodligen önskar sig.


Jag förstår, ta bort denna ruta! Ett annat alternativ är att önska sig delar av bröllopet från vänner och familj. Vårt bästa tips är att förmedla sina önskemål till sin familj och närmsta vänner.


Förslag på saker att önska sig i födelsedagspresent? Här på CoolStuff hittar du roliga tips på julklappar och annorlunda prylar som folk verkligen vill ha! Använd Julklappsgeneratorn här nedanför genom att ställa in prisintervall och ett eller flera av mottagarens intressen, så spottar generatorn ur sig en mängd träffsäkra tips på bra julklappar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg