torsdag 4 februari 2021

Zandona benskydd

Då hittar du garanterat en här. Billiga fotbollsskor och tröjor. Handla billigt och tryggt idag! Välj från ett stort urval av kända varumärken. Vi har allt för träningen.


SUPERIOR senskydd är 1 tillverkade i Italien och utvecklade för att skydda hopphästarna mot slag på frambenens kota och skenben samtidigt som de ger stöd åt. CARBON AIR senskydd är 1 tillverkad i Italien och utvecklade för att skydda hopphästarna mot slag på frambenets kota och skenben samtidigt som de ger stöd åt. Dessa senskydd är 1 tillverkade i Italien och är designade för hopphästar. Anatomiskt skydd med perfekt passform.


Kolfiberförstärkt vilket gör skyddet extra tåligt för stötar. Välkommen till PriceRunner! Skydda hästen och förebygg skador med ett par kotskydd under nästa hoppträning. Kotskydd skyddar hästens bakben mot stötar och slag under hoppning eller mot slag av hans egna ben, under annat arbete eller i hagen.


We use cookies to provide you with the best possible service. Continuing browsing the site you authorize the use of cookies. Recently added item(s) × You have no items in your shopping cart.


Back on Track Brush boot 3D. Ice-Vibe Boots HW Full. Skal i polyuretanplast och mm tjock neoprenstoppning som andas. Skal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat.


Zandona benskydd

Perfekt för känslig hud. Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare. Benskydd - Allt för din häst hos MyOne.


Visar 1–av resultat. De har ett innovativt system som ökar förstärkningen och skyddet på benen utan att för den sakens skull kompromissa med bekvämligheten. Zandonà Superior Air Pony Kotskydd. Dessa är utrustade med en invändig beläggning av äkta merinoull. Denna ull är erhållen endast genom klippning och på så vis kan man undvika de vanliga skötselproblemen utan att ge upp den maximala komforten och dess anti-allergiska.


Kotskyddet CARBON AIR EQUI-LIFTER VELCRO är 1 tillverkat i Italien och ger ett extra skydd för hopphästar vid slag mot bakbenets kotor och delar av skenbenet samtidigt som de ger stöd åt senorna. De är ventilerande och förstärkta med carbon. Stryktåliga, lätta att skölja av och torkar snabbt.


Carbon Air Heel är väldigt skyddande samt förblir stabila vid anpassning tack vare dess flexibilitet. Vadderingen på insidan är gjord av en speciell Real Wool-textil, som har fördelarna med naturlig termoregulering för hästnes ultimata komfort under alla årstider. Med en helgjuten, stötupptagande MS2-yttersula för ett rejält greppmönster, erbjuder Derwent II kvalitet, funktionalitet och komfort i en och samma produkt.


Zandona benskydd

Fodrade med naturligt lammull för maximal komfort samt allergivänliga egenskaper. Hos MyOne finner du marknadens absolut bredaste och bästa sortiment inom våra specialområden: Ryttare, Häst, Hund och Katt. Det mest populära av kända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg