fredag 26 februari 2021

Warszawa priser

Listan baseras på priser i en större ort som Gdansk. Priserna nedan uppdateras så fort det sker ändringar. Lägg till ovanstående prisexempel en caffelatte för kronor, öl elva kronor,­ bussbiljett 7:så förstår ni. Här turistar­ man billigt.


Särskilt på helger då de femstjärniga­ lyxhotellen halverar sina priser till sisådär 8kronor för ett.

Taxibilarna dom använder är godkända och fulkör inte. Men diskutera priset innan ni åker för det finns inga fasta priser. In till city och centralstationen kostar det ca 1svenska kronor.


Men det kan oxå kosta eller 2kr. Betalar ni med euro blir det ca dubbla priset , så växla till dig zloty och betala med det. Det var andra gången jag var där. Gamla stan är liten och pittoresk så man går omkring där lagom på en eftermiddag och äter mm.


Massor med barer och restauranger med humana priser.

Fly vardagsstress och skäm bort dig under en helg på andra sidan Östersjön. Mellan behandlingarna kan du njuta av god mat, shopping och spännande kultur. Polen har valutan Zloty, fast landet är med i EU. Läs mer om Polska valutan Zloty och få koll på betalningar och dricks i Polen.


Det beror till stor del på de låga hyrorna och områdets utvecklingspotential. Men vi erbjuder också guidade turer genom dom flesta städerna i Polen. Mer information om oss finns på huvudwebbplatsen Polen. Upptäck modern matlagning, konst, fyndshopping och musik i den polska huvudstaden – ett måste för såväl hipsters som historiker.


Du använder samma biljett till alla färdmedel. Det finns olika typer av biljetter och en weekendbiljett kostar ca kr. Priset för att ta sig fram i Polen beror på vilket färdmedel man väljer. Inom städer är det billigast att resa med buss.


Ibland kan detta emellertid vara obekvämt – speciellt i större städer under rusningsti när bussarna är fulla. Biljetter för vuxna kostar mellan och zloty. Brunch på U Chłopaków – drömmigaste brunchen någonsin! Behöver du inte ens tänka på, så billigt är det.


Det känns och staden berättar en hel del om det förflutna trots att den nästan helt förstördes under andra.

De följande århundradena bjuder på fler prövningar. Warszawa – det nya Berlin! Otillgängliga perioder kan förekomma. Kontrollera enskilda hotell eller aktiviteter för mer information. Priser för saker att göra gäller per person såsom visas beroende på aktiviteten, inklusive alla skatter.


Många restauranger har billigare priser än vad vi är vana vid i Sverige, vilket kan vara en glad överraskning. Förutom traditionell mat som Golonka (en typ av fläsklägg) och Pierogi (mastiga piroger med fyllning av frukt bär eller kött), finns även flera restauranger med japanska, italienska eller. Allt fler svenskar upptäcker att det finns fler spännande weekendstäder än jättarna Barcelona, London och Paris.


Vår nya reseguide visar en hel del gamla klassiker i stan – men också spännande mat, billig shopping och… ja, billigt är det! Den unika sökfunktionen på Flygresor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg